Chifle cu făină de cânepă și semințe de in
INGREDIENTE
600 g făină integrală
150 g faină de cânepă
50 g semințe de in
15 g zahăr de cocos
10 g sare
8 g drojdie uscată
2 Lg ulei de măsline
Apă după necesitate
INSTRUCȚIUNI
1.Se cerne amestecul de făină, se formează un vulcan cu un crater în mijloc.
2.Se adaugă apa, zahărul și drojdia în centru și se lasă să se odihnească 5 min.
3.Se adaugă semințele de in, uleiul de măsline și sarea.
4.Se amestecă din interior în exterior și se frământă până se desprinde de pe degete.
5.Se adaugă apă sau faină dacă e nevoie.
6.Se lasă la dospit minim 1 h.
7.Se formează 6 chifle ce se dau la cuptor la 180 grade pentru 40 min.
Savurează Chiflele cu făină de cânepă și semințe de in împreună cu cei dragi. Sunt delicioase.



Craciun V
Buna ziua. In reteta nu e trecuta cantitatea de apa. Puteti corecta, va rog? Multumesc.
dorian
Buna ziua, am modificat rețeta. Vă mulțumim. Apă se adaugă după necesitate!