Salată cu Halloumi, sparanghel și Ulei din semințe de Cânepă
INGREDIENTE
450g sparanghel
250g branză halloumi
1 fenicul
1 ceapă roșie
2 linguri de ulei de cânepă
1/2 portocală
1 lingură de semințe de cânepă
INSTRUCȚIUNI
1.Într-o oală mare, pune apa cu sare la fiert, apoi înăbușe sparanghelul până se înmoaie.
2.Încinge o tigaie grill pe un foc mare. Feliază și adaugă branza halloumi, gătind-o bine, întorcând-o din când în când.
3.Pune legumele împreună cu sparanghelul și branza într-un bol.
4.Combină uleiul de cânepă, sucul și coaja de portocală, apoi asezonează cu sare, piper negru și semințe de cânepă.
5.Adaugă dressingul peste celelalte ingrediente, amestecă totul bine și servește Salata cu Halloumi, sparanghel și Ulei din semințe de Cânepă pe un platou cât timp branza halloumi este încă fierbinte.
Trebuie să încercați rețeta Salată cu Halloumi, sparanghel și Ulei din semințe de Cânepă. Este foarte gustoasă!






