Granola de cânepă
INGREDIENTE
250 g fulgi de ovăz;
100 g semințe decorticate de cânepă;
50 g migdale;
50 g fistic;
40 g caise deshidratate;
30 g goji;
30 g merișoare;
30 g semințe de floarea soarelui;
30 g semințe de dovleac;
15 g semințe de susan;
15 g semințe de in;
15 g stafide;
10 g coajă de portocală;
90 ml sirop de arțar bio.
INSTRUCȚIUNI
1.Se mărunțesc fisticul și migdalele.
2.Se amestecă toate semințele, fructele uscate și oleaginoase împreună. Se toarnă peste ele siropul de arțar și se presară coaja de portocală.
3.Se amestecă până se omogenizează.
4.Se întinde într-o tavă tapetată cu foaie de copt. Se dă la cuptorul preîncălzit la 160 grade pentru 20 min.
5.Se lasă să se răcească și se depozitează într-un borcan de sticlă. Granola de cânepă se conservă astfel până la 4 săptămâni.
Trebuie să încercați rețeta Granola de cânepă. Este foarte gustoasă!


