Salată cu parmezan, rucola, roșii, lămâie, semințe și ulei de cânepă
INGREDIENTE
1 cutie rucola (100g);
8-10 roșii cherry;
20 g parmezan tăiat așchii;
2 linguri ulei de cânepă;
1 lămâie;
1 lingură de semințe de cânepă;
sare și piper.
INSTRUCȚIUNI
1.Puneți rucola spălată în prealabil într-un bol.
2.Tăiați roșiile cherry în jumătate și presărați-le peste salată.
3.Cu ustensila de curățat morcovi tăiem fâșii de parmezan peste salată.
4.Asezonăm cu sare, piper, ulei de cânepă și lămâie. Presărați semințe de cânepă deasupra.
5.Amestecăm salata.
Salata cu parmezan, rucola, roșii, lămâie, semințe și ulei de cânepă o putem servi atât simplă, cât și alături de alte preparate.
Savurează Salata cu parmezan, rucola, roșii, lămâie, semințe și ulei de cânepă împreună cu cei dragi. Este delicioasă.


