Salată de Macrou afumat, roșii și semințe de cânepă
INGREDIENTE
150-200 g file macrou afumat;
4 roșii cherry;
200g de rucola;
zeama de la o lămâie;
5 linguri ulei de cânepă;
sare;
piper;
1 legatură verdeață.
INSTRUCȚIUNI
1.Prima dată se pregătește dressingul, amestecând omogen zeama de lămâie, muștarul și uleiul de cânepă.
2.Se așează pe farfurie bucățile de pește afumat fără piele (rupt în bucăți). Se adaugă deasupra ceapa tăiată în inele sau solzișori și se stropește cu generozitate cu 2/3 din dressing.
3.Se adaugă rucola și se stropește cu dressingul rămas. În final, se adaugă roșiile tăiate felii și se presară semințele de cânepă, un strop de sare, piper și verdeață dupa gust.
Salata de Macrou afumat, roșii și semințe de cânepă este super simplu de preparat și incredibil de gustoasă! Neapărat trebuie s-o încercați și voi!