Cos

 x 
Coş gol

Termeni si Conditii

Politica firmei
Conditii generale

1. Domeniu de valabilitate
In ceea ce priveste relatia de afaceri intre Canah si clientul care a facut comanda, urmatoarele conditii generale sunt valabile in exclusivitate in varianta publicata pe internet la momentul efectuarii comenzii.

2. Incheierea contractului
Clientul comanda marfa de la Canah via shopping online pe internet. Firma Canah se obliga sa onoreze comanda în conditiile stipulate pe pagina web, atata timp cat comanda se rezuma la o cantitate de consum personal (en detail). In cazul in care comanda excede cantitatea de consum personal, va rugam sa contactati in prealabil Canah.

3. Neonorarea ofertei
In cazul greselilor de tipar sau de calcul, precum si in cazul erorilor pe pagina web, Canah nu este obligata sa preia oferta si sa onoreze comanda.

4. Livrarea
Produsele comandate se livreaza in toata tara cu serviciul de curierat. Expeditia comenzilor se efectueaza de la Salonta in zilele de Luni, Miercuri si Vineri. Livrarea se face in maxim 48 de ore, conform serviciilor de curierat. Costul de transport este de 21 lei, taxa standard. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 300 lei, se beneficiaza de transport gratuit. Canah nu garanteaza respectarea timpului de livrare ales de client, previzibil, precum nici pentru intregimea realizarii comenzii. Daca, contrar asteptarilor, un produs nu mai este livrabil sau daca presupune o durata de livrare extrem de lunga, sumele platite in avans vor fi restituite. O contactare reciproca este necesara pentru clarificarea detaliilor.
Daca sunteti un client care doreste sa comande produsele CANAH prin intermediul magazinului online si adresa de livrare este in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati.

5. Plata
O data cu expedierea comenzii catre Canah, costurile trebuie platite. Acestea includ pretul de cumparare si pretul de livrare.
Factura personalizata va putea fi accesata in vederea efectuarii platii prin intermediul unui link ce va fi trimis pe email de catre reprezentantii Canah in termen de maxim 24 ore. Factura personalizata va fi atasata coletului  pentru livrare. Clientul poate sa plateasca in avans, pe site-ul canah.com, prin intermediul sistemului de plati PO (plationline.ro), folosind una dintre modalitatile de plata acceptate de sistem. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al detinatorului de card ca OnlinePay sau Plationline. Comanda cu factura este posibila numai in mod exceptional cu acordul prealabil al Canah. In cazul unei stornari, clientul suporta toate cheltuielile care se ivesc.

6. Compensari
Clientul are dreptul la compensari numai atunci cand plangerile au fost constatate de catre autoritatile competente sau daca au fost recunoscute explicit in scris de catre Canah.

7. Dreptul retinut asupra proprietatii
Marfa livrată ramane proprietate Canah pana in momentul efectuarii tuturor platilor sau satisfacerii altor pretentii ale Canah catre client.

8. Garantii
Clientul trebuie sa sesizeze defectele marfii livrate imediat la livrare. Daca plangerea este indreptatita si Canah este responsabila pentru defect, atunci fie comanda este fie inlocuita, fie se ofera o reducere, la alegerea Canah. Daca o reducere sau o inlocuire nu este posibila sau aceasta livrare de inlocuire intarzie, atunci clientul poate solicita o reducere a pretului de cumparare sau anularea comenzii.
In cazul retragerii clientului din contract, acesta este obligat sa returneze toata marfa, iar costurile returnarii sunt suportate de Canah. Canah raspunde numai de daune ale marfii în sine. Alte pretentii ale clientului – indiferent pe ce baza legala – sunt excluse.
In cazul lipsei unei caracteristici garantate importante sau in cazul intentiei sau a neglijentei grave de partea a Canah, restrangerea domeniului de raspundere stipulat anterior nu este valabila.
Raspunderea celor stipulate mai sus se face pe baza normelor comerciale. O raspundere pentru daune aparute in urma defectelor este exclusa.

9. Returnarea
Clientul are dreptul de a returna marfa pe o perioada de pana la 10 zile de la data primirii marfii. Daca utilizeaza dreptul de returnare, marfa trebuie expediata imediat inapoi la Canah, dar nu mai tarziu de 10 zile de la data primirii. Pentru o comanda de pana la 250 Ron clientul suporta cheltuielile returnarii.
Dupa primirea returnarii (intrarea) Canah se obliga la restituirea pretului de cumparare.
Pana in momentul preluarii marfii de catre Canah raspunderea/riscul este al clientului. Dreptul clientului asupra restituirii pretului de cumparare este valabil doar daca marfa returnata se gaseste in aceeasi stare ca si la primirea comenzii de catre client.
Daca marfa returnata de client nu se afla in aceeasi stare ca si la primirea comenzii, Canah are dreptul de a alege sa restituie doar o parte din pretul de cumparare.

10. Locul judecatii si legislatia aplicabila
In cazul a divergente si procese legale, dreptul roman este valabil in exclusivitate. In masura in care este permis, sediul Canah este convenit ca si loc de judecata pentru toate pretentiile din relatii de afaceri.

Homepage