Cos

 x 
Coş gol

Imagine salata

Pentru cine producem?

Fabrica Canah International din Salonta, judetul Bihor, va ofera spre vanzare produsele sale ambalate sub brandul Canah sau la vrac.

Daca faceti parte din urmatoarele categorii de distribuitori sau producatori, sau doar doriti sa introduceti in oferta dumneavoastra minunatele produse obtinute din semintele de canepa nu ezitati sa ne contactati.

  • Producatori si distribuitori de super alimente si “alimente functionale” – toate produsele noastre fac parte din aceasta categorie de alimente care in plus fata de nutrientii de baza proteine, glucide si grasimi va ofera beneficii pentru sanatate datorita compusilor esentiali de tipul acizilor grasi omega 3, 6 si 9, aminoacizi, antioxidantul vitamina E, si mineralelor; sunt naturale si certificate ecologic.
  • Producatori de produse ecologice si naturale de panificatie sau soia – ingredientele noastre pentru produsele sanatoase pot fi folosite in industria panificatiei. pentru paine, biscuiti, fursecuri, prajiturele etc., pentru a obtine un produs cu valoare nutritionala superioara. Tofu sau laptele de soia pot fi de asemenea imbogatite folosind seminte decorticate de canepa sau chiar inlocuind in totalitate soia cu canepa.
  • Producatori de produse cosmetice si pentru ingrijirea corporala – continutul ridicat al antioxidantului vitamina E plus acizii grasi esentiali omega 3 si 6 recomanda utilizarea uleiului din seminte de canepa in produsele cosmetice. Daca produceti sau distribuiti produse cosmetice naturale sau ecologice va putem oferi un ingredient unic care va imbunatati calitatea si eficienta produselor dumneavoastra.

  • Producatori de suplimente pentru sportivi – oferiti atletilor si adeptilor sportului posibilitatea de a consuma omega 3, 6 si 9 atat de importante pentru sanatate, proteina completa usor asimilabila, antioxidanti si minerale esentiale care sporesc performanta. Sportivii care consuma aceste produse ar trebui sa beneficieze de avantaje naturale si nutritionale, in scopul de a colecta energie, evitand oboseala rapida.
  • Producatori si distribuitori de  produse vegetariene – adeptii dietei vegetariene si vegane sunt in numar din ce in ce mai mare in Romania, prin urmare produsele din seminte de canepa, naturale si ecologie, vor deveni pe zi ce trece mai cautate de acestia, mai ales din prisma faptului ca sunt produse ce le ofera foarte multe beneficii pentru sanatate.
  • Furnizorii de produse fara gluten – numarul celor care cauta produse fara gluten creste si in Romania fie din cauza alergiilor la gluten- boala celiaca fie din dorinta respectarii anumitor diete care au la baza hrana fara gluten. Valoarea adaugata de produsele din semintele de canepa in astfel de produse este incontestabila
  • Distribuitori de produse BIO si produse naturale – semintele de canepa si produsele obtinute din aceasta planta sunt in totalitate Bio si naturale, iar valoarea lor nutritionala le face indispensabile pentru adeptii acestor tipuri de alimente.

Va invitam sa ne lasati un mesaj prin formularul de contact si va vom ajuta cu mare placere.