Telemea de canepa

Mică
15
min
Porții
2
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

1 conservă de 300 g năut

300 ml lapte de migdale (sau alt lapte vegetal)

50 g semințe decorticate de cânepă

20 g fulgi de drojdie inactivă

2 Lg zeamă de lamâie

3 Lg agar-agar

sare și piper după gust

Instrucțiuni

  1. Se adaugă semințele de canepa si nautul in robotul de bucatarie.
  2. Se pulseaza la viteza maxima pentru 3 min.
  3. Se adauga 150 ml lapte de migdale, zeama de lamaie, fulgii de drojdie și sarea.
  4. Se blenduiesc împreună la viteza maxima pentru 1-2 minute.
  5. Se amesteca 150 ml lapte de migdale cu agar-agar. Se adauga peste compozitia cu naut.
  6. Se incalzește la foc mic, amestecand incontinuu, pana cand se desprinde de pe marginea vasului.
  7. Se pune compozitia intr-un vas dreptunghiular si se da la rece pentru a se închega. Se pastreaza la rece timp de 5 zile.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...
Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)