Salată de Macrou afumat, roșii și semințe de cânepă

Medie
10
min
Porții
2
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

  • 150-200 g file macrou afumat
  • 4 roșii cherry
  • 200g de rucola
  • zeama de la o lămâie
  • 5 linguri ulei de cânepă
  • 2-3 linguri de semințe de cânepă
  • 2 lingurițe de muștar
  • sare
  • piper
  • 1 legatură verdeață

Instrucțiuni

Salată de Macrou afumat, roșii și semințe de cânepă

Mod de preparare:

  1. Prima dată se pregătește dressingul, amestecând omogen zeama de lămâie, muștarul și uleiul de cânepă.
  2. Se așează pe farfurie bucațile de pește afumat fără piele (rupt în bucăți). Se adaugă deasupra ceapa tăiată în inele sau solzișori și se stropește cu generozitate cu 2/3 din dressing.
  3. Se adaugă rucola și se stropește cu dressingul rămas. În final, se adaugă roșiile tăiate felii și se presară semințele de cânepă, un strop de sare, piper și verdeață dupa gust.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)