Salată cu Halloumi, sparanghel și Ulei din semințe de Cânepă

Medie
20
min
Porții
4
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

450g sparanghel
250g brânză halloumi
1 fenicul
1 ceapă rosie
2 linguri de ulei de cânepă
1/2 portocală

1 lingură de semințe de cânepă

Instrucțiuni

Salată cu Halloumi, sparanghel și Ulei din semințe de Cânepă

  1. Într-o oală mare, pune apa cu sare la fiert, apoi înăbușe sparanghelul până se înmoaie.
  2. Încinge o tigaie grill pe un foc mare. Feliază și adaugă brânza halloumi, gătind-o bine, întorcând-o din când în când.
  3. Pune legumele împreună cu sparanghelul și brânza într-un bol.
  4. Combină ulei de cânepă, sucul și coaja de portocală, apoi asezonează cu sare, piper negru și semințe de cânepă.
  5. Adaugă dressingul peste celelalte ingrediente, amestecă totul bine și servește salata pe un platou cât timp brânza halloumi este încă fierbinte.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)