Salata cu Halloumi, sparanghel si Ulei din seminte de Canepa

Medie
20
min
Porții
4
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

450g sparanghel
250g branza halloumi
1 legatura sparanghel
1 ceapa rosie
2 linguri de ulei de canepa
1/2 portocala

1 lingura de seminte de canepa

Instrucțiuni

1.Intr-o oala mare, pune apa cu sare la fiert, apoi inabuse sparanghelul pana se inmoaie.

2.Incinge o tigaie grill pe un foc mare. Feliaza si adauga branza halloumi, gatind-o bine, intorcand-o din cand in cand.
3.Pune legumele impreuna cu sparanghelul si branza intr-un bol.
4.Combina ulei de canepa, sucul si coaja de portocala, apoi asezoneaza cu sare, piper negru si seminte de canepa
5.Adauga dressingul peste celelalte ingrediente, amesteca totul bine si serveste salata pe un platou cat timp branza halloumi este inca fierbinte.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse