Testosterone propionate – instructions

Panite cu canepa, migdale, naut si in

Medie
620
min
Porții
6
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

200g năut

200g migdale

200g semințe de in

100g semințe de cânepă

1 lg sare

300 ml apă

Instrucțiuni

  1. Se macină în blender pe rând năutul, migdalele, semințele de in și de cânepă.
  2. Se amestecă împreună cu sarea.
  3. Se adaugă apă și se frământă.
  4. Se întinde aluatul astfel obținut pe foi de copt în strat cât mai subțire.
  5. Se deshidratează în cuptorul special timp de 6-10 ore la 41-470 Celsius.
  6. Se taie în formă pătrată și se consumă alături de unturi, spreaduri sau creme tartinabile.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...
Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)