Jeleuri cu pudra proteica de canepa

Medie
30
min
Porții
6
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

50 g pudră proteică de cânepă

6 g agar-agar

200 ml nectar de pere

200 ml suc de verdețuri

200 ml nectar de prune

Instrucțiuni

  1. Dacă se folosește suc de fructe proaspăt stors, acesta trebuie încălzit la foc mic pentru 5 min.
  2. Se împarte cantitatea de agar-agar în 3 părti, câte 2 g pentru fiecare tip de suc.
  3. Se amestecă agar-agar cu sucul/nectarul rece, apoi se fierbe la foc mic timp de 5-7 minute.
  4. Se răcește la temperatura camerei și se adaugă pudra proteică de cânepă.
  5. Se toarnă în forme pentru bomboane și se lasă la închegat minim 15 min la frigider.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...
Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)