Jeleuri cu pudră proteică de cânepă

Medie
30
min
Porții
6
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

50 g pudră proteică de cânepă

6 g agar-agar

200 ml nectar de pere

200 ml suc de verdețuri

200 ml nectar de prune

Instrucțiuni

Dacă se folosește suc de fructe proaspăt stors, acesta trebuie încălzit la foc mic pentru 5 min.

Se împarte cantitatea de agar-agar în 3 părti, câte 2 g pentru fiecare tip de suc.

Se amestecă agar-agar cu sucul/nectarul rece, apoi se fierbe la foc mic timp de 5-7 minute.

Se răcește la temperatura camerei și se adaugă pudra proteică de cânepă.

Se toarnă în forme pentru bomboane și se lasă la închegat minim 15 min la frigider.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse