Granola de canepa

Mică
30
min
Porții
4
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

250 g fulgi de ovaz

100 g seminte decorticate de canepa

50 g migdale

50 g fistic

40 g caise deshidratate

30 g goji

30 g merisoare

30 g seminte de floarea soarelui

30 g seminte de dovleac

15 g seminte de susan

15 g seminte de in

15 g stafide

10 g coaja de portocala

90 ml sirop de artar bio

Instrucțiuni

  1. Se maruntesc fisticul si migdalele.
  2. Se amesteca toate semintele, fructele uscate si oleaginoase impreuna. Se toarna peste ele siropul de artar si se presara coaja de portocala. Se amesteca pana se omogenizeaza.
  3. Se intinde intr-o tava tapetata cu foaie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 20 min.
  4. Se lasa sa se raceasca si se depoziteaza intr-un borcan de sticla. Se conserva astfel pana la 4 saptamani.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse