Granola de cânepă

Mică
30
min
Porții
4
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

250 g fulgi de ovăz

100 g semințe decorticate de cânepă

50 g migdale

50 g fistic

40 g caise deshidratate

30 g goji

30 g merișoare

30 g semințe de floarea soarelui

30 g semințe de dovleac

15 g semințe de susan

15 g semințe de in

15 g stafide

10 g coajă de portocală

90 ml sirop de arțar bio

Instrucțiuni

Granola de cânepă

  1. Se marunțesc fisticul și migdalele.
  2. Se amestecă toate semințele, fructele uscate și oleaginoase împreună. Se toarnă peste ele siropul de arțar și se presară coaja de portocală. Se amestecă până se omogenizează.
  3. Se întinde într-o tavă tapetată cu foaie de copt. Se dă la cuptorul preincălzit la 160 grade pentru 20 min.
  4. Se lasă să se răceasca și se depozitează într-un borcan de sticlă. Se conservă astfel până la 4 săptamâni.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...
Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)