Cheesecake cu semințe de cânepă

Mare
180
min
Porții
10
PRINTEAZĂ REȚETA

Ingrediente

Crusta: 225g nuci

60 g semințe de floarea soarelui

45 g semințe decorticate de cânepă

12 curmale fără sâmburi

2 Lg unt de cocos

1 g sare

Crema: 250 g caju

80 g semințe de dovleac

1 g boabe de vanilie

100 ml unt de cocos

80 ml sirop de agave

25 ml zeama de lămâie

Topping: 40 g semințe decorticate de cânepă

40 ml sirop de arțar

Instrucțiuni

Cheesecake cu semințe de cânepă

  1. Nucile caju și semințele de dovleac se pun la hidratat pentru minim 2 ore.
  2. Se pun semințele de cânepă, de floarea soarelui și nucile în robotul de bucătărie și se pulsează la viteza maximă pentru 2 min. Separat, se blenduiesc curmalele cu untul de cocos și sarea. Se adaugă amestecul peste nuci și se pulsează pentru 1 min. Se întinde aluatul obținut într-o formă rotundă de 20 cm diametru, cu inel detașabil. Se dă la rece pentru minim 30 min.
  3. Se pun în robotul de bucătărie caju și semințele de dovleac scurse și se pulsează la viteză maximă timp de 2 min. Se adaugă untul de cocos, siropul de agave și zeama de lămâie. Se pulsează pentru 1 min. Se toarnă compoziția peste blat și se dă la rece pentru minim 2 ore.
  4. Se scoate forma din frigider cu 15 min înainte de servire. Se așează pe un platou și se decorează cu semințele de cânepă și sirop de arțar.

0 comentariu

Comentariul tău a fost trimis pentru aprobare!
Trimite comentariu
Te rugăm să aștepți ...
Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

ALTE REȚETE DELICIOASE

Cele mai căutate produse

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)